Желаната баня вече е готова. Всичко е ново. Парите, които сме вложили никак не са малко, като се има предвид, че банята и кухнята са най-големите инвестиции в едно жилище. Остава едно последно решение, какви аксесоари да изберем?

Ето някои полезни съвети от нас, когато пристъпвате към този избор.

КАКВО ЩЕ ДЪРЖИМ В БАНЯТА?

Внимателно помислете, какво задължително ще ви трябва във вашата нова баня. Не правете компромиси, в противен случай неподходящо подбраните аксесоари бързо ще започнат да ви дразнят. Те, както и всички останали елементи във вашата баня са за дълго време, не го забравяйте.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ АКСЕСОАРИ ЗА ВСЯКА БАНЯ

Разбира се някои неща са задължителни, като поставка за тоалетна хартия, четка за тоалетна, поставка за сапун и т.н. Ясно е, че без тях не може, но възможностите между, които може да избирате са много. Поставката за тоалетна хартия може да бъде на стената или свободно стояща, може да бъде за едно или две рула, с капак или без капак. Същите неща се отнасят и за четките за почистване на тоалетната.

Съобразете това с вашите индивидуални нужди и разбира се с пространството, с което разполагате.

По отношение на поставките за  сапун производителят предлага в сериите си с аксесоари повече от една възможност. Обикновената сапунерка задължително присъства в асортимента. Тя може да бъде монтирана на стената до умивалника или просто да бъде поставена на плота. Неприятният момент при нея е натрупването на остатъци от сапун след използване. Това може да бъде избегнато с поставянето на дозатор за течен сапун, отново монтиран на стената или свободно стоящ. Предимство е, че можете да купувате течен сапун в големи разфасовки и просто да го зареждате. По чисто и по изгодно. Изборът е ваш.

Помислете добре от колко кърпи ще се нуждаете и с какви големини, за да може правилно да предвидите броя, формите и големината на нужните Ви аксесоари.

BEMETA предлага огромно разнообразие. Възползвайте се.

Къде ще държите четките си за зъби, дали ще използвате поставка или ще бъдат прибрани в шкаф? Съвременните електрически четки за зъби заемат доста място имайте го предвид, ако сте решили да ги държите на плота на умивалника, а и това би могло да развали цялостния дизайн.

Съобразете това с вашите индивидуални нужди и разбира се с пространството, с което разполагате.

Разбира се някои неща са задължителни, като поставка за тоалетна хартия, четка за тоалетна, поставка за сапун и т.н.

аксесоар за баня BEMETA ДИРЕКС 21
етажерка за баня на ВЕМЕТА

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Първо направете списък на основните неща след това помислете за допълнителни такива. BEMETA аксесоари за баня предлагат в своите серии, поставки за допълнителни рула тоалетна хартия, етажерки за сгънати чисти кърпи, които да са ви под ръка. Столчета за душ кабина, увеличителни огледала, поставки за сешоари са допълнителни  удобства в подреждането на пространството.

ЕТАЖЕРКИТЕ

Много важен момент в планирането и изборът на етажерки, които ще поставите в душ кабината, над ваната или просто в пространството обособено за къпане. Обикновено козметиката, която се използва е много. Шампоани, балсами, душ гелове, гъби, маски, всички те трябва да заемат своето място така, че да са лесно достъпни и добре организирани. Влезте под душа вдигнете ръце вижте добре къде може да поставите етажерка, да ви бъде удобно и да не ви пречи. Тогава вече можете спокойно да изберете между различните предложения на производителя. Прави етажерки с различна дължина, ъглови единични или на няколко нива, стъклени, метални с ограничители или без, всичко зависи от вашите потребности.

СВОБОДНОСТОЯЩИ АКСЕСОАРИ

Свободностоящите аксесоари са още една допълнителна възможност, с която разполагате. Имайте предвид, че те изискват повече свободно пространство, особено, когато са комбинация от две неща, например поставка за тоалетна хартия и четка.

Възможностите, които  се предлагат в продуктовия каталог на BEMETA  са много, така че планирайте добре, премислете всичко и сложете финалния щрих на вашата нова баня.