АКСЕСОАРИ

ПЕРФЕКТНИЯТ АКЦЕНТ

ЕЛЕГАНТНОСТ И КРАСОТА

Стил, който се вписва идеално във Вашия интериор

 

Аксесоарите. Понякога искаме да акцентираме върху тях, друг път да останат незабелязани, но при всички случаи ще помогнат пространството на банята да остане перфектно организирано.

Дизайнерите на BEMETA се стремят да предложат на своите клиенти иновативни визии и усъвършенстват вече наложените форми на пазара.

Разнообразният дизайн, богатата цветова гама, отличното качество и здравина и конкурентните цени ги правят предпочитан избор за нашите клиенти.

КОНСУЛТАЦИИ

С повече от 20 години опит в обзавеждането на бани, екипът на DIREX 21 със сигурност ще намери решение за Вашето пространство съобразено с Вашия вкус и изисквания.

Широката гама от модели и размери на вани и паравани ни позволява да решаваме проблемите, използвайки серийно произведени модули, което е голямо предимство при проектиране на всяка баня.

ГАРАНЦИИ

 

Ние стоим зад всяка една предлагана от нас стока. Продуктите ни са придружени от гаранционна карта и сертификат за произход и качество. Готови сме да отговорим на Вашето търсене и да гарантираме, че всеки клиент ще използва банята си без да се страхува от непредвидени проблеми.

ДИСТРИБУЦИЯ

 

В годините фирма DIREX 21 е изградила голяма дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Внасяните от нас продукти се предлагат от 70 фирми в над 90 магазина.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако притежавате бизнес в областта на обзавеждането на бани и имате желание да разширите асортимента си.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

В DIREX 21 ще намерите подкрепа и цялостно решение в реализирането на Вашите идеи за мечтаната баня.

ШОУРУМ

София, кв. Иван Вазов

ул. Димитър Манов 8

Телефон: +359 892 237 081
Телефон: +359 899 947 843

email: direx21@yahoo.com

cheshkabania@gmail.com

Работно Време

Понеделник - Петък:   10:00 - 18:00

Събота:                        Почивен ден

Неделя:                         Почивен ден