RAVAK технологии и материали

Много години опит в индустрията, най-новите технологии и използване на първокласни материали са гаранция за качество отвъд най-високите стандарти.

През 2008 г. открихме уникален цех за галванопокрития в нашата производствена база в Прибрам. Тук ние завършваме нашите продукти и държим под око качеството от началото до края на производствения процес. Всички повърхности са направени в нашите галванични и бояджийски линии.

galvanovna-n Прилагаме най-трудното покритие – сатен на алуминиевите профили на душ кабините.

lakovna-n

Екологично чисто електростатично прахово боядисване на алуминиевщите части на душ кабината.

lisovna-n

Формоване на акрила на бъдещите вани с помощта на най-новите технологии за вертикално нагряване на вакуум-пресите.

anticalc-n

Това е революционна технология, която създава невидим защитен щит върху повърхността на стъклото, които отблъсква водата и предотвратява отлагането на котлен камък.Поддържането на стъклото е много по-лесно.

laminat-n

Акрилната форма е подсилена с полиуретанова смола, съдържаща фибростъкло. Съотношението на тези компоненти, както и количеството при разпръскването са компютърно контролирани за всяка отделна вана. Предимствата на фибростъклото придават на продукта висока якост и здравина.

puplus2-nУникална технология за подсилване на вани с полиуретанова пяна, разработена от RAVAK. Три слоя от пенополиуретан дават на PU Plus ваните тяхната невероятна сила и отлична топло- и звукоизолация. Така подсилените вани са идеални за монтаж на хидромасажни системи.

nabytek_newТялото на всеки мебел RAVAK се обработва с високо качествено дълбочинно импрегниране, което помага за предотвратява навлизането на влага. Мебелните врати също се импрегнират и са покрити с два слоя грунд и след това покрити с твърда, бяла полиуретанова боя, съдържаща висок гланц. Драскотините могат да се шлайфат отвън. Мебелите са разработени, за да отговарят на различни видове умивалници и вани. Заедно те създават естетическо и функционално единство.

mramor_newУникален материал за производството на душ корита и умивалници. Това е композитен материал на базата на смлян доломит, който се отличава със своите практически и естетически качества. Предимството на продукти като душ коритата Galaxy Pro или всички умивалници RAVAK е вариативност на формите и обема, прецизни контури на краищата и плоски повърхности.