DON MARIN

 

Плочки за баня от Дон Марин 

Истинско удоволствие е да се работи с фирма Дон Марин!
* Постоянен стремеж към актуализиране на продуктовото портфолио с качествени плочки със съвременен дизайн. 
* Количества на склад и бързи доставки
* Нетипична за българския пазар склонност към решаване на проблеми, а не създаване!

Фирма Дон Марин предлага за Бългрия няколко производители на плочки като най-популярни са Тубонджин (Tubadzin).

Тубонджин е един от водещите производители на керамични плочки в света. От създаването си завода умело се адаптира към нуждите на различни групи от клиенти. Всички продукти отговарят на най-строгите европейски стандарти.

Tubadzin Management се състои от от четири марки: Tubadzin, Domino, Arte и Korzilius. Всяка от марките въвежда свои собствени линии на продуктите и колекциите си. Разнообразието по отношение на стила, дизайна и размера, позволява на клиентите пълна свобода на избор.Трябва да кажем няколко думи за марките с цел да се запознаете по-добре с тях.

Domino предлага много колекции в различни цветове и красиви декорации с гарантирано качество на ниски цени.

Arte осигурява широка гама от продукти за своите клиенти търсещи вдъхновение, удобство и неповторимост.
Korzilius е един от най-известните производители на висококачествен клинкер. Всички продукти са мразоустойчиви, антислип и се открояват с високата си твърдост и устойчивост на износване.

За да може да задоволи дори и най-претенциозните си клиенти Tubadzin Management Group започва съвместна работа с известния моден дизайнер Maciej Zien. С уникалния си стил и перфекционизъм дизайнера успява да създаде няколко луксозни линии изпълнени с класа и елегантност, а именно Tubadzin-Maciej Zien.


Каталози с плочки: