ROLTECHNIK

by ROTH Industries

Фирма ROLTECHNIK е основана през 1991 г и е една от първите в Източна Европа за производство на душ кабини, вани, поддушови корита и хидромасажни системи.Добрата работа на фирмата не остана незабелязана и през 2016 година Roltechik стана част от семейството на Roth Industries – известен немски концерн с комплексни интереси в производството на продукти за строителството!

В момента фирмата притежава две производствени бази в Требаров и Червена вода с с обща площ от 16.000 m2. Още от самото начало на своята дейност е оценена прецизната изработка продуктите, с успех не само в страната, но и на най-взискателните пазари като Германия, Австрия, Швейцария и др.

В момента ROLTECHNIK е представена успешно на повече от 15 европейските пазари.
Асортиментът на компанията може да намери решение за всяка баня, изискванията на клиентите могат да решават и с атипични продукти. Разработването и производството на продуктовото портфолио е с гарантирано опазване на околната среда. Голям акцент се поставя върху прилагането на съвременни системи за управление на качеството. ROLTECHNIK притежава сертификати за качество и управление на околната среда в съответствие с международните стандарти

Продуктите на фирмата се предлагат на Българския пазар от фирма Дирекс 21 ООД!

В портфолиото за 2017 година  можем да подчертаем следните продукти и серии:

  • Нова серия продукти, базирана на изключително успешната LEGA LINE – LEGA LIFT! Новата серия е с широка гама продукти, всичи са с отваряеми врати с лифт механизъм.

  • Нови продукти в серия LEGA LINE – LD4 – прегради за ниши от 4 части – 2 вратички и 2 стационарни в широк диапазон от размери!

  • Серия PROXIMA LINE – широки алуминиеви профили и 6 мм закалени стъкла за безопасност и надеждност!

  • Серия EXCLUSIVE LINE  – Стандартно произвеждана и в черно структурно покритие!

  • Възможност за поръчка MIRROR EFFECT – превърнете душ кабината в огледало!

  • ROLLSHIELD – надеждна защита за вашето кристално бижу!