Акрилни вани RAVAK – красота и надеждност

Как да си изберем вана за банята?!

Преди да пристъпим към избор на конкретен продукт е добре да сме наясно с плюсовете и минусите на една вана в банята. Плюсовете са ясни – място за релакс. От древни времена човечеството ползва вани за телесно и психическо възстановяване, а в днешното забързано и стресово време това е безценно!
Като минуси бихме споменали нуждата от поддръжка, мястото което отнемат от помещението и ако душ зоната е във ваната то ежедневното качване и слизане може да досади.

И така, ако вече всичко е ясно и си искате ваната, какво предстои?

Избирането на вана можем да оприличим на избора на автомобил – има огромно предлагане и едни са в пъти по-скъпи от други. Как си харесвате автомобил – надеждност, комфорт, дизайн и поддръжка. Тези фактори са същите при избор на вана. По-евтините автомобили и вани са с компромиси в споменатите фактори!

Малко Химия:

Без да злоупотребяваме с вниманието ви, ще споменем основната разлика – материалът! По-качествените вани са направени от ПММК (полиметилметакрилат), а по-евтините от АБС (акрилонитрил бутадиен стирен)! Разликата е драматична – ПММК е с висока кристална структура, сравнен с аморфния АБС, което му придава здравина и устоичивост на влияния.
Естествено и при ваните от ПММК има детайли – дали са от екструдиран ПММК или са полимеризирани в блок, както и дебелината на акрилния лист от който са формовани.

Какво препоръчваме ние?

Ваните на фирма RAVAK Чехия са едни от най-добрите на нашия пазар – ПММК, антибактериална съставка, 12 мм дебелина на формовъчния лист и снежнобял цвят. Здравина и лесна поддръжка – просто материалът почти не задържа отлагания. За да се отличи още от масовите продукти, фирма RAVAK се обръща към световно признати дизайнери, които да проектират ваните. Получените продукти са красиви и комфортни, което е подплатено с редица международни награди за дизайн!

Око да види, ръка да пипне!

Предлагаме на вашето внимание и няколко видеа с информация за ваните – производство и избор и… да кажем тестове!

Ваните на RAVAK се разпространяват в търговската мрежа от фирма Дирекс 21!