Your message has been sent, you will be contacted soon
Дирекс 21 ООД

Обадете ни се:

Call Me Now!

Затваряне

Начало » Tubadzin » Плочки за баня от Tubadzin Management Group

Плочки за баня от Tubadzin Management Group

 

   Скъпи прители, фирма Дирекс 21 ООД предлага и плочки за баня на един от най-популярните производители – Tubadzin Management Group!
   
          Тубонджин е един от водещите производители на керамични плочки в света. От създаването си завода умело се адаптира към нуждите на различни групи от клиенти. Всички продукти отговарят на най-строгите европейски стандарти.
          Tubadzin Management се състои от от четири марки: Tubadzin, Domino, Arte и Korzilius. Всяка от марките въвежда свои собствени линии на продуктите и колекциите си. Разнообразието по отношение на стила, дизайна и размера, позволява на клиентите пълна свобода на избор.
          Трябва да кажем няколко думи за марките с цел да се запознаете по-добре с тях.
          Domino предлага много колекции в различни цветове и красиви декорации с гарантирано качество на ниски цени.
          Arte осигурява широка гама от продукти за своите клиенти търсещи вдъхновение, удобство и неповторимост.
          Korzilius е един от най-известните производители на висококачествен клинкер. Всички продукти са мразоустойчиви, антислип и се открояват с високата си твърдост и устойчивост на износване.
          За да може да задоволи дори и най-претенциозните си клиенти Tubadzin Management Group започва съвместна работа с известния моден дизайнер Maciej Zien. С уникалния си стил и перфекционизъм дизайнера успява да създаде няколко луксозни линии изпълнени с класа и елегантност, а именно Tubadzin-Maciej Zien .

    Голяма част от плочките са налични в България, а в нашия шоурум може да се запознаете отблизо с продуктите на Tubadzi!

 

Етикети: